ShowBiz

Reperi serb flet për videoklipin ku bëri së bashku flamurin serb dhe shqiptar

Hip Hopi siç duket ka arritur të bëjë atë që në Kosovë e Serbi nuk e ka bërë ende askush, t’i bëjë vëllezërit bashkë.

Këtë së fundmi e ka bërë reperi zviceran me prejardhje serbe Aki Aki, ku në videoklipin e këngës Cani Sciolti ai kishte vendosur t’i shfaqë flamurin serb dhe atë shqiptar së bashku.

Kjo këngë tashmë është bërë virale pasi trajton një tematikë që ka të bëjë me problemet e shteteve të Ballkanit.

Reperi serb ka vendosur të flas ekskluzivisht për emisionin Review, se si ka ardhur ideja, shoqëria e tij me shqiptarë dhe shumë të tjera ndiqni emisionin.

Emisionin mund ta shikoni KETU


SHIKO VIDEON