ShowBiz

Në shtrat me Arbnora Ademaj: Të dashurin shqiptar apo të huaj?

Skemës programore të RTV Dukagjini, prej mbrëmë, i është shtuar edhe një emision i ri – ‘SHOW TIME’ me Blerta Veseli, prodhim i Gazetës Online ‘Reporteri.net’. Arbnore Ademaj ka qenë një nga të ftuarit e parë të këtij emisioni, duke u përgjigjur në pyetjet e intervistës “Në shtrat me…”.

E kemi parë në shumë intervista, por, asnjëherë nuk ka folur nga shtrati.

Aktorja kosovare Arbnora Ademaj, është e para ajo e cila rubrikën “Në shtrat me…” e nisi duke dhënë përgjigje në pyetjet provokative të emisionit ‘SHOW TIME’.

Të kuqet apo të bardhat, të dashurin shqiptar apo të huaj, ta dominojnë apo të dominojë në shtrat dhe kur e shkeli vetura atë, kuptojeni duke e dëgjuar intervistën e saj të parë në shtrat:

SHIKO EDHE: Si do të duket jeta pas COVID-19?