ShowBiz

Në serial Asli e mbuluar me shami, por shikoni sa e bukur duket pa mbulesë në jetën reale!

Seriali i ri turk, i cili transmetohet në ATV, “Mos më lërë të shkoj”, tërheq vëmendjen me kastin e aktorëve të rinj. Shumica dërrmuese e serialit përbëhet nga fytyra që nuk jemi mësuar t’i shohim më parë në ekrane.

Një prej këtyre emrave është aktorja Tuğçe Özbey, e cila luan rolin e Asli-t. Ajo është një nga aktoret që tërhoqi më së shumti vëmendjen e publikut me stilin e saj si dhe aktrimin e rolit të cilin e interpreton në serialin “Mos më lërë të shkoj”.