ShowBiz

Në nominim me Beatrix dhe Eingjell, Donaldi i frikësuar: Mund të dal dhe unë

Donaldi ka folur me Beatrix për nominimin.
“Mund të dal dhe unë,nuk e di si është parë këto dy javë”,tha Donaldi.

“Pse si janë parë këto dy javë?”,e pyeti Beatrix.

“Po ku e di unë si mund të jenë parë,përderisa publiku duartrokiti kur Arbri na nxorri ne të dy në nominim mund të kemi bërë diçka keq”,tha Donaldi.

LEXO EDHE:  Stresi i "frikëson" serbët- “Le t’vin k*rvat se gati na kanë, i pari prej Tirane me shok jemi për Kosovë”