ShowBiz

Ndodhë edhe kjo, përplasje fizike ndërmjet konkurrentëve të “Hell’s Kitchen Albania”

Një debat që degjeneroi në përplasje fizike ka ndodhur mes Martinit dhe Indritit në “Hell’s Kitchen”.

Një javë më parë, Indriti mori rolin e shef Renatos dhe nisi të hidhte pjatat në tokë e të trazonte kuzhinën. Për këtë arsye, shefi i “kuzhinës së ferrit” vendosi që për fatin e tij në emision të vendosej puntatën e sotme.

Shef Renato mendoi që të vendoste në sfidë Martinin dhe Indritin, e nëse ky i fundit do të dilte fitues, do të qëndronte ende në emision. Por, teksa po merreshin me përgatitjet e pjatës, Martini dhe Indriti u përfshinë fillimisht në “ngacmime” në distancë, me sharje e fyerje.

Por në një moment, përplasja degjeneroi në dhunë, ku djemtë goditën me produkte kuzhine njëri-tjetrin.

Shef Renato, duke qenë se Indriti ka paraqitur një sjellje jo të hijshme gjatë këtyre javëve, vendosi ta përjashtonte përfundimisht djalin nga Elbasani nga “kuzhina e ferrit”.

https://www.facebook.com/topchannel/posts/10158926280733151


SHIKO EDHE: Mësoni si bëhet testi i COVID-19?