ShowBiz

Naim Abazi: Për 8 Mars bleva lule për lulen time

Këngëtari dhe moderatori i njohur Naim Abazi ka blerë buqetë me lulë për bashkëshorten e tij,këngëtaren Mihrije Braha.

Abazi pohoi se në festën e gruas ka blerë lule për bashkëshorten e tij.

“Bleva lule, për lulen” pohoi Abazi.

Rikujtojmë se qifti Mihrije Braha dhe Naim Abazi, shumë herë kanë bërë publike dhuratat dhe momentet romantike që kanë kaluar në data të caktuar.