ShowBiz

Mozzik dhe Loredana arrijnë në Prishtinë, ja si reaguan kur i panë kamerat që po i xhironin

Mozzik dhe Loredana kanë arritur në Prishtinë.

Në Aerportin e Prishtinës, kanë arritur dy reperët nga Bazeli i Zivres.

Loredana dhe Mozzik kanë refuzuar të prononcohen për media, duke u larguar shpejt nga Aerporti.

Ata po i priste një furgon dhe me ta ishte edhe vajza e tyre gjashtëmuajshe.


SHIKO EDHE: Mësoni si bëhet testi i COVID-19?