ShowBiz

“Motrat për vëllanë” nga Besim Krasniqi dhe Motrat Mustafa shënon sukses të jashtëzakonshëm

Këngëtari i njohur i muzikës popullore, Besim Krasniqi, në një bashkëpunim me Motrat Mustafa kanë sjellur projektin më të ri muzikor “Motrat për vëllanë”.

Kjo këngë është punuar me tekst dhe melodi të Arsim Bunjakut, ndërsa orkestrimi është realizuat në sudion e Virusit në Tetovë.

Ky bashkpunim është duke u pritur mjaft mirë nga adhuruesit e këtij zhandri muzikor.

Kujtojmë se Besim Krasniqi në bashkëpunim me Kumrije Mustafën së fundmi kanë publikuar edhe këngët “Jam sheqer” dhe “Ndali nuse ata lotë”, të cilat janë mirëpritur mjaft mirë nga publiku, gjë të cilën e dëshmojnë edhe numri i madh i klikimeve që kanë marrë në Youtube. /Korrespodenti