ShowBiz

Motrat Mustafa dhe Besim Krasniqi publikojnë këngën e re “Ndali Nuse ata lot”

Motrat Mustafa Kumrija dhe Elhamja si dhe Besim Krasniqi publikojnë projektin më të ri “Ndali Nuse ata lot”.

Kënga është realizuar:

Teksti dhe muzika nga Kreshnik Avdiu;

Orkestrimi nga Nexhi Vuniqi;

Videoklipi është punuar nga produksioni “Time Piktures”.