ShowBiz

Moment komik ndërmjet Agim Gërgurit dhe moderatorit, pse e zgjoi gruan në orën 3 të natës

Vokalisti i grupit Fiskinët, Agim Gërguri, në emisionin LIBERO në ATV, ka treguar një ngjarje komike, se si I kishte ardhur inspirimi për ta shkruar një këngë në ora 3 të natës.

“Ka këngë që unë mundohna për pesë muaj më e shkru atë varg, dhe nuk më vjen ai varg. Më ka ardh në tret ë natës dhe i kam thënë gruas zgjohu, se dicka nuk është në rregull. Ma sjell një laps e një letër, nejse.. edhe me ka rënë shpesh që më bien ndërmend që natën në ëndërr i shoh”, ka thënë Gërguri.


SHIKO EDHE: Mësoni si bëhet testi i COVID-19?