E mërkurë, 27 Maj, 2020
ShowBiz

Mesiti nga Drenica: Me e tradhtu gruan kapak nuk bëhet nami, i bënë mirë lidhjes

N’Kosove show këtë javë mysafir kanë qenë Donjeta Morina këngëtare e cila tani me është e njohur për publikun, ajo nder të tjera ka promovuar edhe projektin e saje të fundit.Mysafir tjetër ishte edhe drejtoresha e spitalit ‘Kontinetal’ në Tiranë ku tregoj për shërbimet spitalore dhe gatishmërinë e personelit për pacientet që shkojnë nga Kosova, shkruan Albanienshow

Mysafir tjetër ishte i njohuri si “ Axhi Met “ i cili kryen ndërmjetësim të martesave në Kosovë , duke fole për tradhtinë në qift ai tha se tradhtia me mase jo të madhe i bënë mirë qiftit sepse ndihen me të relaksuar dhe kanë më pak probleme.

Për më shumë ndiqeni emisionin më poshtë.LEXO EDHE:
Reagon Arbenita pasi Sulejman Rexhepi mori nuse të re