ShowBiz

“LIBERO” është emisioni i Resul Sinanit që do të transmetohet në ATV

“LIBERO” do të jetë emisioni i Resul Sinanit, i cili do të transmetohet çdo të hënë dhe të premte në ora 20:30 në televizionin ATV.

Kjo është bërë e ditur në faqën zyrtare të ATV’së në facebook:

LIBERO është emision i mbrëmjes, i formatit talk shoë. Ashtu si kuptimi i emrit, që do të thotë LIRI, emisioni do të frymojë liri në qasjen dhe trajtimin e temave, në përzgjedhjen e të ftuarve, në shprehjen e ideve, qëndrimeve dhe bindjeve në raport me fenomenet shoqërore.

LIBERO do të transmetohet dy herë në javë, të hënën dhe të premten prej orës 20:30. Në të dy ditët do të vijë në formate të ndryshme. Të hënën do të ketë format debati rreth temave nga fusha të ndryshme, por duke iu ikur temave të forta për ngjarjet e ditës, kurse të premten do të jetë një talk shoë ku personazhet e spikatura nga jeta publike me rrëfimet, eksperiencat dhe qëndrimet e tyre do të jenë në qendër të vëmendjes.

Orkestra e ATV, do të jenë pjesë e emisionit dhe me performancat e saj do ta begatojë artistikisht emisionin LIBERO.

Kujtojmë se moderatori Resul Sinani, krahas shumw emrave të njohur të medias në Kosovë, i janë bashkuar televizionit “ATV” , i cili pritet të startojë së shpejti.

Televizioni ‘ATV’ një nga investime më të mëdha mediatike në Ballkan. /Korrespodenti


SHIKO EDHE: Mësoni si bëhet testi i COVID-19?