ShowBiz

Ky është mesazhi i Feros për të rinjët

Pak javë më parë, Prive ka qenë prezente në gjykimin e Feros.

Përveç detajeve që mund t’i ndiqni në videon më poshtë e cila tregon se çka ndodhi brenda pallatit të drejtësisë, Fero jep edhe një mesazh.

Pos tyre, artisti flet për familjen dhe vajzën e tij e cila erdhi pak muaj më parë në jetë.