ShowBiz

Ky është dedikimi prekës i të birit për Cimen

Humbja e Rasim Thaçit-Cimes ndjehet në ekran, publik, shoqëri e kudo, pasi Cimen e kanë dashur i madh e i vogël.

E kuptueshme që aktori i madh i humorit ka lënë boshllëk të madh kudo, e më së shumti në zemrat e familjarëve të tij.

Vajza dhe djemtë e Cimes gjatë gjjthë kësaj periudhe e kanë kujtuar të atin në mënyra të ndryshme, herë me postime, fjalë, foto, intervista, etj.

Artani, djali më i vogël i Cimes, që edhe i ngjanë shumë, ja ka dedikuar veapimin në maratonën e Tiranës babait të ndjerë.

“Vrapim me dedikim për ty Babi”, ka shkruar ai.

Prekëse dhe madhështore njëkohësisht!


SHIKO EDHE: Mësoni si bëhet testi i COVID-19?