ShowBiz

Kur leku ta ndryshon pamjen komplet/ Kështu dukej Ronela Hajati 16 vite me parë

Ronela Hajati është një këngëtare dhe autore këngësh shumë e njohur. Dalja e parë e Ronela Hajatit në televizion shënon në moshën 4-vjeçare në emisione fëmijësh.

Më pas ajo në vitin 2004, kur ishte 15 vjeçare ka marrë pjesë edhe Talent-Showin ‘Ethet e së Premtës’ shkruan Albanian News.

Megjithatë që nga ajo koha këngëtarja ka ndryshuar shumë edhe nga pamja fizike.

Më poshtë ne sjellim një video ku Ronela si 13 vjeçare merrte pjesë në ‘Ethet e së Premtës’