ShowBiz

Kështu nuk e keni parë asnjëherë “Marian” nga seriali “Për ty”, befason me imazhin e fundit

“Maria” nga seriali “Për ty” befason me imazhin e fundit.

Telenovela latino-amerikane “Për ty” ka pasur një sukses të madh në vendin tonë, duke qenë se ishte e para e dubluar në gjuhën shqipe.

Padyshim që aktorja me rolin kryesor, Ana de la Reguera, e njohur si “Maria” arriti të pëlqehej shumë nga publiku.Edhe pse kanë kaluar vite që ky serial ka përfunduar, personazhet e Antonios dhe Maris komentohen ende.


SHIKO EDHE: Si do të duket jeta pas COVID-19?