ShowBiz

Këngëtarja e njohur kosovare ka probleme me frymarrje, obligohet ti nënshtrohet operacionit

Pas aksidentit të fundit që ka pësuar, këngëtarja me prejardhje shqiptare, Bebe Rexha tashmë ka probleme me frymëmarrje.

Gjendja iu përkeqësua edhe më shumë pas infektimit të sinusëve dhe tani i duhet që t’i nënshtrohet një operacioni.

“Unë shkova te doktori për infeksionin tim të sinusëve, që nuk është duke u larguar dhe zbulova se duhet të hyj në operacion, për brendësinë e hundës time, sepse është devijuar dhe kjo është arsyeja pse kam marrë infeksion të sinusëve”, tha Bebe Rexha.


SHIKO VIDEON