ShowBiz

Këngëtari i njohur nis iniciativën për lejimin e martesave mes gjinisë së njëjtë në Kosovë

Shpat Deda ka marr një iniciativë të rrallë. Nuk bëhet fjalë për muzikë, por për lejimin e martesave të gjinisë së njëjtë në Kosovë.

Këtë kërkesë, Deda e ka në plan të ia dorëzojë Kuvendit të Kosovës, andaj po kërkon përkrahje.

“Pro martesave mes seksit të njëjtë në Kosovë, bashkohu me letrën përkrahëse”, shkruan Shpat Deda në iniciativën e tij./

LEXO EDHE:  ‘Na thave shpirtin”, Fidani dhe Rita humbin person e zemrës