ShowBiz

Julian Deda ndërpret emisionin bëhet qull nga Moderatori!

Aktori i Klanifornias që shfaqet çdo të diel ne ‘Tv Klan’ në Shqipëri ishte mysafir në emisionin shumë të shikuar në Kosove “Kojshia Show” që shfaqet çdo të diel ne RTK.

Julian Deda sprovon veten me disa lojra, por behet qull me ujë nga moderatori dhe detyrohet ta nderpresë lojën.

Ndiqeni minuten e 24:00 te emisionit për të parë!


SHIKO EDHE: Si do të duket jeta pas COVID-19?