ShowBiz

Ju kujtohet ‘Esmeri’? Ja si duket sot si 50-vjeçar

Aktorin turk, Saruhan Hunel e njohim për rolin e Esmerit në serialin “Vitet e humbura”.Në kohën kur kjo telenovelë u transmetua në RTV21. Aktori ka qenë njëri ndër më të preferuarit dhe më të dashurit për audiencën.

Shfaqej si serioz, trim e personazhin e tij edhe më shumë e identifikonin këmishat e zeza, të cilat i barte gjithnjë.

Me kalimin e viteve, ai thuajse ka mbetur i njëjti sikur vite më parë që e pamë në rolin e “Esmerit” Aktori 50 vjeçar, është shumë aktiv edhe në rrjetet sociale.

Ai kohë pas kohe publikon fotografi të reja që kanë të bëjnë me jeten e tij të përditshme.Së fundmi “Esmeri” në rrjetin social Instagram, ka pubulikuar disa fotografi, ku më së miri mund ta shohim atë se si duket tani si një 50 vjeçar.