ShowBiz

Jo vetëm një, kaq banesa u dhuruan për banorët nga produksioni i It’s my home

Banorët e Its my home qendruan për 105 ditë të mbyllur në Its my home ndersa mbreme u mbajt finalja e madhe e ketij spektakli dhe me e votuara doli Kri Gorasi e cila fitoi çmimin e madh nje banese ne Fushe Kosove.

Kri për 105 ditë të qëndroj e mbyllur në Its my home, ku u ballafaqua priti e percolli 23 banore te tjere te cilet u futen e dolen gjate ketyre muajve ne shtepi, shkruan InfoKosova.

Gjashtë finalistet e fundit brenda shtëpisë ishin Kri, Arditi, Elmedina, Albiosi, Greku dhe Magi.

LEXO EDHE:  “Ti falesh? Jo bre mos bon hajgare”, llafet kur Kaltrina vendosi të mbulohet

Por jo vetem Kri Gorasi morri qelsat e nje banese, pikerisht emisioni Its my home u be ure lidhese mes shikuesve dhe banores tjeter Filloretes e cila si nene vetushqyese donte te fitonte banesen per femijet e saj.

Per te kontribuar ne fondin për blerjen e banesës së saj, fillimisht kontriboi vet produksioni e pastaj shuma e tërsishme u arrit nga shikuesit që kontribuan dhe qëllimi u arrit, Filloreta dhe fëmijet e saj u bënë me shtëpi të re./InfoKosova

Shiko videon: