ShowBiz

Gruaja e Kadri Veselit rrëmben vëmendjen me dukjen e saj

Violeta duket si të ishte në të 20-tat.

Njëra ndër gratë e politikanëve e cila merr vëmendje me paraqitjet e saj, është e Kadri Veselit, Violeta.

Ajo i kushton rënëdsi mjaft të madhe çdo detaji kur paraqitet në publik.

Bukuria e saj dhe kujdesi ndaj vetës vërehet edhe në një fotografi të publikuar nga grimerja e njohur, Sellma Kasumoviq.

Me grim më të theksuar dhe flokë të lëshuar, Violeta duket si të ishte në të 20-tat.


SHIKO EDHE: Mësoni si bëhet testi i COVID-19?