ShowBiz

Gold Ag i kushton këngë shoqatës ‘Jetimat e Ballkanit’

Shoqata ‘Jetimat e Ballkanit’ sot dhuroi çelësat për 17 familjet në nevojë në prag të 17 shkurtit, Ditës së Pavarësisë.E në këtë ngjarje kanë marrë pjesë krerë të shtetit, njerëz të thjeshtë si dhe figura të njohura e ndër ta edhe këngëtari i njohur Gold Ag i cili është përkrahës dhe donator i rregullt i kësaj shoqate, ai në nderimtë kësaj shoqate ka realizuar edhe një këngë të titulluar ‘Ndihmoje Jetimin’, shkruan portali arbresh.info.