ShowBiz

Getta Beqa bën testin e COVID-19, publikon rezultatin në Instagram

Geta Beqa i nënshtrohet testit për koronavirus, tregon publikisht rezultatin.

Kampionja botërore në ‘World well fitnnes’ i është nënshtruar testit për koronavirus.

Geta e bëri publike në rrjete sociale momentin gjatë testimit dhe rezultatin.

Geta Beqa , ka treguar se ka dal negativ dhe nuk ka ndonjë rrezik edhe pse kishte disa mëdyshje dhe kështu u detyrua të testohej por fatmirësisht ka dal negativ./gazetablic


SHIKO EDHE: 7 SIMPTOMAT QË JU TREGOJNË NËSE KENI COVID-19