ShowBiz

Edhe djali i Ramushit e Anitës në mbrëmje të maturës, kështu po e përcjellin familja

Kryeministri i Kosovës, Ramush Haradinaj dhe gruaja e tij, Anita janë një çift tejet i komentuar në publik e media.

Ata janë të martuar dhe kanë tre fëmijë, një vajë e dy djem.

Sot, djali i tyre Gjin Haradinaj ka shkuar në mbrëmjen e semimaturës e për këtë janë mbledhur e gjithë familja.

I veshur si një burrë i vogël, djali i kryeministrit po ‘shkëlqen’ sonte.