ShowBiz

Dy banorë u larguan nga Big Brother në natën e mbrëmshme

Xheisara e ka lënë Shtëpinë e Big Brother VIP me vendim të publikut.

Rrugëtimi i saj ka qenë relativisht i shkurtër.

Ky përjashtim u konsiderua si i papritur nga Arbana dhe nga analistja në studio.

Një tjetër eliminim i papritur ka qenë edhe i Dj Dagz që ishte më i votuar se e dashura e tij Eingjell për të dal

Xheisara dhe Dagz ishin dy eliminimet e mbremshëm


SHIKO EDHE: 10 teknologjitë e lashta për të cilat shkenca ende nuk ka përgjigje