ShowBiz

Duda Balje mbulohet për Ramazan: Kështu dukej ajo

Deputetja e Kuvendit të Kosovës, Duda Balje, është mbuluar për Ramazan.

Ajo i ka publikuar disa foto në Instagram pranë të cilave ka treguar se po lutet në muajin e shenjtë të Ramazanit.

Kjo nuk është hera e parë që Duda vepron kështu pasi e kemi parë të tillë edhe në vitet e tjera gjatë Ramazanit.

irt që ke aromë Ramazani dhe mengjesi syfyri. Fati im i madh është që edhe ketë ramazan e kam pritur me njerëzit që janë jeta ime.

Kam shumë gjëra për të cilat do ta lartësoj Krijuesin tim, dhe ti falenderohem për çdo copë ajri që marrë frymë.

I lutem dhe do ta lus për gjëra të njejta shëndet, paqe, fat e për njerëzit që i dua.

Shpresoj në shpërblim, sepse Krijuesi im është dhurues, meshirues, do të përpjekem, do të punoj për këto.

View this post on Instagram

Dušo ,mirisala mi ti na ramazan i sehurska jutra ( N.B ) Moja najveća sreća je to što sam i ovaj ramazan dočekala sa ljudima koji mi život znače . Imam toliko toga za šta treba da veličam svoga Gospodara i da mu se zahvaljujem svakim udisajem vazduha. Molim Ga i moliću ga uvek za iste stvari zdravlje ,mir ,sreću i insane koje volim . Nadam se nagradi , jer je moj Gospodar darežljiv,najmilostiviji ,trudiću se ,radiću za to. Dame moje drage ,svaki iftar koji doma spremimo , svaki osmeh koji podarimo našim postačima,svaki namaz ,molitva , čista kuća pokazatelj je veličine naše duše . U to ime , molim Allaha da nas čuva od svih naših strahova i da nam daje ono što On zna da je najbolje za nas ! Shpirt që ke aromë Ramazani dhe mengjesi syfyri. Fati im i madh është që edhe ketë ramazan e kam pritur me njerëzit që janë jeta ime. Kam shumë gjëra për të cilat do ta lartësoj Krijuesin tim, dhe ti falenderohem për çdo copë ajri që marrë frymë. I lutem dhe do ta lus për gjëra të njejta shëndet, paqe, fat e për njerëzit që i dua. Shpresoj në shpërblim, sepse Krijuesi im është dhurues, meshirues, do të përpjekem, do të punoj për këto. Zonjat e mia, çdo iftar, çdo buzeqeshje që japim agjëruesve tanë, çdo namaz, çdo lutje, shtëpia e pastër janë tregues të shpirtit të madh tonit. Në emer të kësaj, i lutem Allahut që të na ruan nga frika jonë, dhe të na dhurojë atë që ai di më së miri për ne !

A post shared by DudaBalje (@duda.balje) on

Zonjat e mia, çdo iftar, çdo buzeqeshje që japim agjëruesve tanë, çdo namaz, çdo lutje, shtëpia e pastër janë tregues të shpirtit të madh tonit. Në emer të kësaj, i lutem Allahut që të na ruan nga frika jonë, dhe të na dhurojë atë që ai di më së miri për ne !”, ka shkruar ajo pranë postimit.


SHIKO EDHE: Si do të duket jeta pas COVID-19?