ShowBiz

Dua Lipa tregon për investimin e madh që do të bëj në Prishtinë

Dua Lipa ka treguar se do të rinovojë amfiteatrin e Prishtinës, ku më vonë do të përdoret prej krejt qytetarëve të Prishtinës, sidomos për aktivitetet të kulturës, që do të ndodhin në Prishtinë. Dukagjin Lipa ka thënë që do të hapin edhe një konkurs për atë projekt, dhe bashkë me Komunën e Prishtinës ta realizojnë këtë projekt.

Kryetari i Komunës së Prishtinës Shpend Ahmeti, së fundi ka ndërmarrë shumë iniciativa kreative, në mënyrë që të thyej monotoninë e qytetarëve gjatë pandemisë, shkruan KultPlus.

Tash është duke realizuar një bisedë me këngëtaren e famshme Dua Lipa, në të cilën mund të dërgoni pyetje edhe ju që të jeni pjesë e kësaj bisede.

“Dërgoni pyetjet tuaja në [email protected] dhe Dua si bashkëbiseduese do të më bëjë pyetjet e juaja mua”, ka shpjeguar rregullat e këtij bashkëbisedimi, kryetari Ahmeti./KultPlus.com