ShowBiz

Dua Lipa takohet me Ambasadorin O’Connell dhe komunitetin artistik

Dua Lipa, gjatë qëndrimit të saj në Kosovë sot është takuar me një pjesë të komunitetit artistik.

Bashkë me Ambasadorin Ruairi O’Conell ajo ka takuar gra të sukseshme në art, kulturë e në sport.

Ajo është takuar me regjisoren Arzana Kraja, mes tjerash, derisa ka qenë në shoqërinë e babait të saj, Dukagjin Lipa.