ShowBiz

Donaldi ndërrohet me vëllain e tij, Romeon, ky është reagimi epik i banorëve

Pas surprizës së madhe të Donaldit dhe Romeos, dy vëllezërit kanë ndërruar veshjet mes tyre.

Në një moment Arbana i thotë të futet në sallon tek banorët, por që në fakt nuk e dalloi asnjëri.

Por nuk vonon shumë dhe Einxhel është ajo e cila i thotë se ky nuk është Donaldi derisa banorët shpërthejnë në të qeshura.

Beatrix zgjohet nga vendi dhe thotë se e dinte që ai nuk është Donaldi por Romeo.

Videon mund ta ndiqëni KËTU!!