ShowBiz

Donaldi mollë sherri mes Beatrixës dhe Egzonës, çka po ndodh mes vajzave?

Egzona dhe Beatrix kanë vazhduar edhe sonte debatin mes tyre.

E shkak për këtë është Donaldi i cili kohët e fundit është shoqëruar goxha shumë me banoren e re Egzonën.

Ishte Donaldi ai i cili i hapi zemrën Egzonës duke i treguar edhe për të kaluarën e tij me Borën, ditën kur u lëshuar parashuta me datën e ditëlindjes së Borës.

Kur Beatrix pa xhirimet në prime bisedat mes Donaldit dhe Egzonës u prekë nga veprimet e saj ku edhe sot gjatë ditës kanë pas diskutime.

Diskutimet e tyre filuan edhe sot prapë në mbrëmje ku Beatrix i thotë Egzonës se pse ke thënë se un jam ajo që s’po të lë afër Donaldit.

Derisa Egozna po mundohej t’ia sqaronte situatën për të mos pasur keqkuptime të tilla.


SHIKO EDHE: Mësoni si bëhet testi i COVID-19?