ShowBiz

Deputeti i Vetëvendosjes kritikon Big Brother VIP

Deputeti i Lëvizjes Vetëvendosje, Jahja Kokaj, është shprehur i brengosur për emisionet të cilat shikohen sot.

Ai ka thënë se nuk po arrin ta kuptojë shumëfishin e shikuesve të emisioneve “Big Brother”, duke pirë duhan dhe veprime të tjera, në krahasim me shikuesit e emisioneve shkencore.

“Nuk po arrij ta kuptoj shumfishin e shikueseve te emisioneve ” big brother” dhe shum emisioneve si keto, duke pire duhan, e veprime te ngjajshme…, ne krahasim me shikuesit e emisioneve shkencore, qe trajtojne energjine dhe problemet te jetes. Kam brengosje per kahjen edukative te brezave!”, ka shkruar ai.