ShowBiz

Çudit Adriana Matoshi: Tepër e bukur pom duket vetja

Adriana Matoshi ka postuar një video në instagram.

Deputetja dhe aktorja shqiptare ka treguar me anë të videos se është pasionuar pas një efekti të instagramit.

“Ton ditën kom ec me qit filter, se tepër e bukur pom duket vetja”, dëgjohet duke thënë deputetja.

Adriana ka fokusuar fytyrën e saj për të treguar rregullimin dhe bukurinë që po ia shton filteri.

Siç dihet Adriana dhe Keith janë duke jetuar romancën e dashurisë pavarësisht kritikave të shumta që iu adresohen edhe publikisht


SHIKO EDHE: Mësoni si bëhet testi i COVID-19?