ShowBiz

Çfarë po ndodh?, nxehet keq këngëtari njohur pasi përjashtohet nga emisioni!

Në emisionin ‘Kojshia Show’ gjithmonë ndodhin të papritura.

Në një moment infermierja vjen dhe i kontrollon këngëtarët në emision.

Për këngëtarin nga Shqipëria, Ylli Baka, infermierja dyshon se ishte me Covid-19 dhe e largon nga emisioni.

Nga minuta e 13 të emisionit shihe se si nxehet ai pasi qe largohet.