ShowBiz

Arrin një zarf në Big Brother VIP, të gjithë banorët shpërthejnë në lot

Gjatë ditës një zarf i ri ka ardhur në shtëpinë e Big Brother VIP.

Ditë më parë Donaldi realizoi portretin e Ismail Qemalit në një çarçaf, derisa vendosi bashkë me banorët që ta nxjerrin në një ankand, dhe paratë e mbledhura të jepen për bamirësi.

Në zarfin që lexoi Donaldi, kjo gjë u aprovua nga Big Brother, derisa të gjithë shpërthyen në lot nga gëzimi.

Ata morën vendim që me paratë nga shitja e këtij punimi të realizuar nga Donaldi, t’i ndihmojnë tre fëmijë autikë.

Ata donin të ndihmonin gjithashtu edhe disa fëmijë të tjerë, të cilët nuk kishin prindërit, por kjo u mundësua nga vetë Big Brother VIP.