ShowBiz

Aktorja e Hollywood-it tregon si takimi me Nënën Terezë ia ndryshoi jetën

Nënë Tereza u bë më njeriu më popullor në botë për shkak të manifestimit të ndjenjës së humanizmit. Ajo kaloi 45-vjet në shërbim të plotë të varfërve, të të sëmurëve, jetimëve duke ofruar dhe kërkuar ndihma për ta në mbarë botën.

Dhe për këtë arsye edhe sot dekada pas vdekjes së saj njerëzit nga mbarë bota flasin me admirim për fituesen e çmimit “Nobel” për paqe.

Penelope Cruz ka publikuar së fundmi një imazh me Nënën Terezë, për çka thotë se takimi me të ia kishte ndryshuar tërë jetën.

“Kujtoj këtë grua të pabesueshme dhe kohën që kisha me të, më ndryshoi jetën me të vërtetë” kishte shkruar aktorja e ‘Hollywood-it’.


SHIKO EDHE: 7 SIMPTOMAT QË JU TREGOJNË NËSE KENI COVID-19