Shkencë

Burri dhe gruaja përfekte kanë këtë pamje, thotë shkenca

Studiuesit pretendojnë se ia kanë dalur që të krijojnë burrin dhe gruan më seksi në botë, duke i kombinuar kështu tiparet e fytyrës së disa prej personave më të famshëm të shoubizit.

Një ekip ekspertësh nga Men’s Pharmacy bashkuan fytyrën e Tom Hardy, Jamie Dornan dhe Anthony Joshua për të krijuar një imazh të një burri të përosur, transmeton portali arbresh.info

Ata përdoren një program kompjuterik në të cilin përzien karakeristikat e personave të famshëm për të krijuar “njeriun perfekt”.

Ndërkaq për gruan më seksi në botë janë marrë tiparet e Chris Hemsëorth, Mark Ëahlberg, Jake Gyllenhaal.

Për të kryer hulumtimin, ekipi i studiuesve shikoi rezultatet e dy sondazheve të fundit publike nga Glamour dhe Ranker, ku të anketuarit votuan për burrin dhe gruan më seksi.

Pavarësisht listës që paraqet burrat nga një sërë etnish të ndryshme, imazhi i prodhuar ka nxjerrë një burrë dhe një grua me sy të kaltër dhe flokë ngjyrë kafe.

Megjithate edhe vetë studiuesit pajtohen se bukuria është relative./arbresh.info/


SHIKO EDHE: Mësoni si bëhet testi i COVID-19?