Shkencë

10 teknologjitë e lashta për të cilat shkenca ende nuk ka përgjigje

Shkencëtarët dhe shpikësit që krijuan teknologjitë e botës së lashtë, nuk janë më të gjallë.

Kjo do të thotë që ne, nuk mund t’i pyesim ata për teknikat që kanë përdorur për krijimin e këtyre teknologjive, apo për idetë e tyre.

Në shumë raste, ata nuk lanë asnjë gjë të shkruar, sepse në atë kohë, ende nuk kishte lindur shkrimi.

E gjithë kjo na lë me shumë mistere kur bëhet fjalë për teknologjitë e lashta. Misteret, për të cilat do të dëgjoni në videon e më poshtme.


SHIKO EDHE: Mësoni si bëhet testi i COVID-19?