Shëndeti

Si t’i zbardhni dhëmbët për 2 minuta

Nëse jeni duke kërkuar të zbardhoni dhëmbët tuaj, mos shpenzoni para në produkte të shtrenjta.

Mjafton të shkoni në kuzhinën tuaj. Gjithçka që iu duhet janë soda e bukës dhe limoni, transmeton lajmi.net.

Por, limoni mund të dëmtojë dhëmbët tuaj nëse abuzohet me të, prandaj mos abuzoni me këtë teknikë. Ne do të rekomandojmë këtë vetëm për raste të veçanta, sikundër janë takimet e dashurisë.Gjithashtu, sigurohuni që mos të pastroni dhëmbët për 30 minuta pasi t’i zbardhoni.

Ndiqeni videon për ta parë metodën.Zbulohet sekreti i buzëqeshjes së bukur të VIP-ave tanë, ky është dentisti që po bën mrekulli te ata