Shëndeti

Në vetëm dy hapa, mësoni nëse maska juaj anti COVID-19 është efektive

Jo cdo maskë ëshët efektive ndaj COVID-19 për të mbrojtur veten dhe të tjerët rreth jush.

Por si ta vërtetoni që maska që ju përdorni është efektive për qëllimin e krijuar.

Bëni një test të thjeshtë.

Ajo që duhet të bëni është të tentoni të fikni çakmakun e ndezur. Në rast se arrini ta fikni, maska nuk po e bën mirë funksionin e saj, sepse qëllimi kryesor dhe i vetëm është bllokimi i daljes së ajrit.