Shëndeti

Në qoftë se përdorni paracetamol, duhet ta lexoni urgjent këtë lajm

humica prej neshe e ka perdorur te pakten nje here ne jeten e tij Paracetamolin, dhe ne dime qe ai është qetësuesi i dhimbjeve më i njohur në botë dhe është në dispozicion në shumë kombinime.

Paracetamoli ne shumicen e rasteve perdoret për të ulur temperaturën dhe për të lehtësuar simptomat e ftohjes dhe gripit. Megjithatë, duhet të jeni të kujdesshëm, sepse një studim i ri tregon se konsumimi i tepërt i paracetamolit mund të jetë fatal për funksionimin e mëlçisë.

enyra sesi e perdorni paracetamilin mund tju kushtoje dhe jeten. Me poshte do te mesoni dhe demet shendetesore qe mund tju vine nga perdorimi i pacetamolit.

Per here te pare Paracetamoli eshte perdorur ne vitin 1955 si medikament kundër temperaturës dhe dhimbjes te fëmijët, dhe është bërë shumë popullor për shkak të faktit se nuk ka efekte të rëndësishme anësore.

Kjo gje ka sjelle dhe nje shitje kolosale te tij duke e bere medikamentin e pare ne bote per nga shitjet.