Shëndeti

Kjo recetë është një mrekulli! Per vetëm një ditë do të shërojë dhimbjen tuaj të nyjeve!

Secili prej nesh ka ndjerë dhembje në nyje, kryesisht në gjunjë, shpatulla ose bërryla, të paktën një herë në jetën e vet. Zakonisht duket tek të rriturit për shkak të procesit të maturimit, por ka disa të rinj që përjetojnë dhimbje, madje edhe në moshën 25 vjeçare. Dhimbja e nyjeve mund të shkaktohet nga plagosja, thyerja, puna e rëndë, artriti dhe reumatizma dhe faktorë të tjerë të shëndetshëm.

Nëse keni dhimbje në nyje, provoni këtë ilaç. Kjo recetë shtëpi vjen nga disa libra të mjekësisë së vjetër ruse dhe u provua të jetë shumë e dobishme.Perbehet nga përbërës të thjeshtë që mund të gjenden në çdo shtëpi. Mund ta bëni edhe nese jeni duke fjetur.

Përbërësit:

Mjaltë,
Mustardë e nxehtë,
Kripë deti,
Sode buke

Përgatitja:
Përdorni lugë gjelle plastike / qeramike ose druri. Përzieni të gjithë përbërësit së bashku derisa të merrni një kombinim të mirë homogjen ne forme kremi dhe vendoseni në një enë bosh.

Si ta përdorim atë:
Vendosni kremin në zonën e prekur, mbuloni zonën me një qese plastike dhe lidheni atë me një leckë leshi, nëse është e mundur një shall. Por, sigurohuni që ta lidhni lirshëm. Lëreni kremin për rreth 2 orë te veproje.

Mënyra më e mirë është ta bëni këtë para se të shkoni në shtrat, pasi gjatë natës nuk lëvizni nyjet tuaja dhe ato mund të shërohen shumë më mirë. Në mëngjes ju mund të shpëlani zonën lu keni aplikuar kremin.