Shëndeti

Kam lot të trashë? Telefonuesja çuditë mjekun, ai i jep këshillën

”Kam lot të trashë” , ishte ankesa e një shikueseje të emisionit “Alarm” në ATV derisa mysafir në studio ishte doktor Florim Zejnullahu, i cili me profesion është oftamolog.

”Kam lot të syve por lot të syve të trashë dhe djegësi të syve, tash e 3 vjet”, tha ajo.

”Duhet të vizitohesh në mjekë, pasi dyshimi është te kanalet e lotit. Duhet ta bësh shpëlarjen e kanaleve të lotit, për të kuptuar më mirë pastaj”, u përgjigj doktor Zejnullahu.

Për më shumë ndiqni videon e mëposhtme: