Shëndeti

Formësoni trupin duke ecur nëpër shkallë

Jemi në prag të verës dhe të gjithë duam ta kemi gati trupin për ditët në plazh.

Për humbjen e disa kilogramëve shtesë ju duhen ca ushtrime të lehta dhe të shpejta.

Ne ju sjellim ushtrimet që mund t’i bëni përmes ecjes nëpër shkallë.

Mundëson humbje të peshës dhe formësim të trupit.

Si t’i realizoni ato mund të shikoni në videon më poshtë: