Shëndeti

10 ushqime që ju bëjnë të ndiheni të bukur e të shëndetshëm në vjeshtë

Nga rrushi tek gështenjat, këto janë ushqimet që duhet të konsumoni në këto ditë vjeshte.

Në këto ditë vjeshte është mirë që të fokusoheni më shumë vetëm në disa lloje ushqimesh.

Vitaminat më të mira që mund të merrni është të ushqeheni me fruta dhe perime të ndara sipas stinës.

Ka shumë ushqime tipike të këtij sezoni që luajnë rol dhe janë kyçe për shëndetin, transmeton “Tch”.

Nga rrushi tek gështenjat, këtu do të gjeni ushqimet që duhet të konsumoni në këto ditë vjeshte për të qenë sa më të bukur dhe të shëndetshëm.

Kungulli

Patate

Këpurdha

Gështenja

Hurma

Rrush

Arra

Rrepa

Kastraveci

Shega


SHIKO EDHE: Mësoni si bëhet testi i COVID-19?