précis

PITF 2020, sonte jepet shfaqja “Bretkosa”

Shfaqja “Bretkosa”, me regji të Burbuqe Berishës dhe me aktorët, Ilir Tafa, Donat Qosja, Basri Shala dhe Valmir Krasniqi, vjen në PITF 2020 si shfaqje mysafire në natën e dytë të këtij edicioni.

Shfaqja “Bretkosa”, trajton tematika të ndjeshme dhe një ballafaqim me realitetin që ka kaluar Kosova që nga mbarimi i luftës dhe ka të bëjë pikërisht me gjendjen aktuale në vend.

Shfaqja ka si temë kryesore vetminë, një njeri të vetmuar në një hapësirë të madhe urbane siç është Prishtina, i cili në disa verzione të ndryshme ka ndryshime të tipit të karakterit.

Ju ftojmë sot në PITF nga ora 16:30 për ta ndjekur shfaqjen ‘’Bretkosa’’.


SHIKO EDHE: Si do të duket jeta pas COVID-19?