précis

Mbahet edicioni i 23’të i festivalit ndërkombëtar të poezisë “Ditët e Naimit”

Festivali ndërkombëtar i poezisë “Ditët e Naimit” i cili u mbajt prej 17-21 tetor 2019 në Tetovë dhe në Korçë, Edicioni i XXIII grumbulloi si çdo vit më parë poet nga mbar bota, falë veprimtarit të palodhur, organizuesit dhe kryearkitektit të këtij manifestimit prof. dr. Shaip Emurllaut.

Njëzet e tre vite janë shumë, janë baras me 23 pemë frutdhënëse, të cilat vit për viti shtohen, po shtojnë sasinë dhe cilësinë e prodhimit, dhe ia shtojnë bukurinë kopshtit.

Në kuadër të programit të festivalit mori pjesë edhe shoqata kulturore “Karnavalet Ilire” nga katundi Bozovcë.


SHIKO EDHE: A JENI INFEKTUAR ME COVID-19