précis

Gold Ag me fjalë emocionuese për Halil Kastratin dhe Elvis Naçin

Nga Arian Agushi – Gold AG

PRINCI E MBRETI

Të faleminderit ty o më i mëshirshmi mëshirues

Që i fale vendit tonë këta kandila ndriçues

Jan komandant suprem të Kosovës e Shqipnisë

Që të dy kan një betejë luftë kundër varfërisë

Këso burra ndër shekuj shumë kan pas shqiptarët

Që nga të mirat e tyre lakmojnë pushtetarët

Sa familje i ndihmuan nuk i zë dot lista

Kur i falenderon shteti i quan humanista

E për çudi rrallë kush ja thot emrin e parë

A mos harrove vallë që janë hoxhallarë

Po, po hoxhallarë janë të vetmit n’këtë mjedis

Një e quajn Halil ndërsa tjetrin Elvis

Kan përkrahje tmadhe nga vendasit e gurbetçarët

A po e shihni si jan bashk shqiptarët për shqiptarët

Pa dallim feje e pa dallim partie

Jan gëzimi i çdo nëne, plaku e fëmije

Jan në çdo qytet , jan në çdo katund

Ku trokasin n’derë dhimbjet marrin fund

E di se jan pa gjumë shumë ditë e shum net

Na vizitojnë çdo ditë e jo në katër vjet

A e din oj politikë pse populli i dojnë

Se këta çka e flasin atë e veprojnë

Lum ne që i kemi princin edhe mbretin

Se këta e kan synim Xhenetin jo pushtetin.

Arian Agushi
03 Qershor 2019