précis

Alketa vjen me “Etje në pritje”

Shkrimtarja e gazetarja Alketa Gashi Fazliu ka nxjerrë nga shtypi librin e saj të radhës “Etje në pritje”, raporton Korrespodenti.

Libri është prozë poetike zhanër të cilin shkrimtarja duket se po e pëlqen në librat e saj të fundit!

Alketa është gazetare dhe autore e emisionit të librit në RTK si dhe prezantuese e lajmeve qendrore e programit të mëngjesit!

Kujtojmë se ky libër është libri i 7 autorial i autores ndërsa është pjesë e disa antologjive e revistave letrare. Libri i saj i fundit u botua në Francë nga shtëpia e njohur botuese “Le Harmattan”.

Alketa është përkthyer në anglisht e frengjisht! /Korrespodenti


SHIKO EDHE: Mësoni si bëhet testi i COVID-19?