Op/Ed

Qeveria gaboi përsëri!

Nga Blerim Latifi

Qeveria gaboi përsëri!

Vendimi i ri nuk merr parasysh kërkesat e aktgjykimit të Gjykatës Kushtetuese.

Kufizimi i lirive dhe të drejtave të njeriut nuk mund të jetë në diskrecion të një ministri.

Ministri nuk mundet me i shpërnda të drejtat kushtetuese si me “lugë”, kaq ju, kaq ky, kaq ato dhe kaq ata.


SHIKO EDHE: Mësoni si bëhet testi i COVID-19?